Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2012 16:23 - Искам да обясня какво е Исляма на обикновените мюсюлмани
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 25480 Коментари: 47 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

    По повод статията: „Искам да обясня какво е Джихад на обикновенните хора” от chudesatanakorana

    Целта на исляма да покори света не се е променила през вековете и до ден днешен. Стихове от Корана демонстрират неоспоримата истина, че съвременните последователи на исляма намират подкрепа на тероризма и джихада в думите на Мохамед.

   „Събуждайте ужас (в сърцата) на враговете на Аллах и на вашите врагове” (Корана, Сура 8:60).

      „Воювайте (убивайте ги) с тях (неверниците) и Аллах ще ги накаже (измъчва) чрез вашите ръце”(Корана, Сура 9:14).

      „Аз ще всея ужас в сърцата на неверниците, ще ги поразя над вратовете и по върховете на пръстите им. Не вие ще ги колите, а Аллах”  (Корана, Сура 8:12).

  „Воювай с тези, които не вярват нито в Аллах… Нито признават религията на истината (исляма), (дори да са) хората на Книгата (християни и юдеи), докато не платят джизие (данъци) с готовност за покорство и се почувстват покорени”  (Коран, Сура 9:29).

  Ислямските екстремисти използват фразата на Мохамед „причаквай ги с всякакви хитрости”, за да оправдаят тероризма като ортодоксална практика на джихад. „Воювай с езичниците и ги коли, където и да ги намериш, пленявай ги, обграждай ги и ги причаквай с всякакви хитрости (за воюване)” (Корана, Сура 9:5).

      Съвременните джихадисти-терористи успяват да се промъкнат в страните ни благодарение на добрата воля и наивността ни.

      „Благодарение на демократичните ви закони ние ще ви нападнем; благодарение на нашите религиозни закони ние ще доминираме над вас”. 

  Мнозина не разбират сериозността на исляма. Ислямът е коварен враг. Той избягва да застава открито на бойното поле. През последните десетилетия Ислямът прогресира като  зло, което няма да спре да се засилва и унищожава

    Джихадът е основната концепция на исляма във всяка нейна форма и проява - било консервативна, либерална, радикална или умерена. Джихадът е надеждата на Исляма. Християнският свят е положил правила на цивилизованост, които пречат на Исляма да продължи делото си от зараждането си..

   Тази религия е създадена от човек, който се оженил за седем годишно дете. Днес, това го наричаме педофилия! Наскоро терористичната ислямска организация "ХАМАС", спонсорира и организира масова сватба на 450 двойки. Повечето от младоженците бяха между 20 и 30 г., а булките под 10 г. Влиятелни мюсюлмански личности, сред които Махмуд Захар, лидер на „Хамас”, присъстваха, за да поздравят двойките, които участваха в тази режисирана церемония.


image
 

 
image


 

   Практикуването на педофилия от исляма датира от времето на пророк Мохамед. Историята на Айша – «любимата» жена на Мохамед, е шокираща . Айша е била дъщеря на Абу Бакр, най-близкия приятел и последовател на Мохамед. В момента, в който Мохамед видял Айша, той започнал да се стреми тя да му стане жена. Проблемът бил, че по това време Айша била на 4-5 г., а Мохамед на 50 г.

     Въпреки това Мохамед не губил време, за да осъществи стремежа си. Когато Айша станала на 6 г., той поискал ръката й от Абу Бакр. Абу Бакр смятал, че този съюз би бил неправилен, но не поради възрастта на Айша, а тъй като смятал Мохамед за свой брат. Пророкът разсеял съмненията на Абу Бакр, като казал, че всичко това е правилно в очите на Аллах. Бащата се съгласил. Малкото момиче станало поредната, една от многото, жени на Мохамед.

   След като се оженили, Мохамед дал благоволението си Айша да вземе със себе си играчките си и куклите си в новата шатра. Бракът бил консумиран, когато Айша била на 9 г., а пророкът на 53 г. Мохамед е изчакал 3 години, не защото имал скрупули, че Айша е още дете, а защото била прихванала някаква болест, от която й окапала косата.

 (  По материали и от Сунай Маджуров

   Източник: http://prophetictower.posterous.com/162159813   )

     Има закони, които са измислени спонтанно. Пример на един такъв скалъпен закон виждаме в режима на иранския Хомейни. Пращат в затвора Евин в Иран, мюсюлманка-девица приела християнството, защото така нарушила закона на Шариата. Тя била систематично изнасилвана от охранителите. Същите тези охранители след това си отиват у дома и се наслаждават да прекарват време със своите жени и деца. Изнасилванията са обявени за праведни дела. Как така? Според една хитра интерпретация на пасаж от Корана, 4:24-25, според закона на Шариата – девица не може да отиде в ада. Насилието над „неверницата” подсигурява факта, че тя ще отиде в ада.

    Мюсюлмани считат публичното бичуване, убиване с камъни, ампутация на крайници и обезглавяване като праведни и разумни форми на  наказание. Инициаторите на убиването с камъни настояват камъните да не са прекалено големи за да убиват отведнъж. Целта е да направи смъртта на наказаните по-агонизираща и удоволствието на убийците и публиката – по въодушевяващо.

     Мохамед лично обезглавил 600 пленени евреи в Медина в един ден. Младежи от завоюваните страни били или обезглавявани, или сведени до евнуси.

     Съществуват  шариатски принципа, познати на всички мюсюлмани и на всеки, който е запознат с исляма. Например ал такийя. Той се намира в глава 3:28 на Корана и дава право на мюсюлманите да лъжат немюсюлмани, без това да се счита за грях. Друг  закон се отнася до обреците и клетвите. Намира се в глава 2:225. Той дава възможност на мюсюлманите да не спазват споразуменията, обреците, клетвите, които са направили, ако не са изговорени от сърце и с чисти намерения. Всички обреци, направени по необходимост, включително и служебни клетви, които не са изговорени чистосърдечно, могат да се нарушат без угризения на съвестта.

 Някои мюсюлмани практикуват „Mufa’khathat” (буквално преведено -  „пускане между бедрата”). Муфакатат е форма на мастурбация, при която мъжкият орган се трие между бедрата на бебе момиченце, за да предизвика еякулация. Това e болна извратена педофилска практика, която е напълно легализирана в ученията на исляма. Сега остава да направим връзка с глобалното узаконяване на педофилията и ще стигнем до  правилни отговори - че между Исляма и левичарско-илюминатските организации съществува съюз насочен срещу Моралните Принципи на Християнството.




Гласувай:
16



1. анонимен - Изобщо не си в час - нито с Христия...
08.10.2012 16:47
Изобщо не си в час - нито с Християнството ,нито с Мюсюлманството!
Импрегнирано,жертва на пропаганда мислене.
Впрочем,Русия тепърва ще бере ядове от това.
"Който сее ветрове,ще жъне бури"- така казва Христос!

Защо атеистите са толкова ...верски "загрижени"?
цитирай
2. neznayko - По повод на горния коментар
08.10.2012 21:44
Напротив, изключително полезна статия! Поздравления! Много добре стилово и систематично е написано. Нека повече хора да разберат каква е истината, особено след сапунената поредицата на chudesatanakorana.
цитирай
3. zarenkow - Чудя се ,
08.10.2012 22:43
как приемат всичко това "правоверните" , що за същества са. Другите не са чели но те би трябвало и причината е , че те не четат преведен Корана , а в оригинал и е ясно , че не го разбират. За съжаление всичко в написаното по горе е вярно и тая религия има живот само защото е свързана с пари иначе трябва да е извън всички човешки закони.
цитирай
4. chudesatanakorana - Авторе, с това богохулство ще бъдеш ...
09.10.2012 03:15
Авторе, с това богохулство ще бъдеш наказан свише!
Не можеш да съдиш Мохамед, той е бил наместник на Алах и всяка негова постъпка е имала дълбок смисъл и е засягала живота на милиони същества.
цитирай
5. анонимен - do chudesatanakorana
09.10.2012 07:04
prav si e 4oveka .. kakvo lae6 kato bqsno ku4e osmanlia takuf
цитирай
6. watchtowerman - Така вече подобава, да говориш за Мохамед в минало време.
09.10.2012 08:52
chudesatanakorana написа:
Авторе, с това богохулство ще бъдеш наказан свише!
Не можеш да съдиш Мохамед, той е бил наместник на Алах и всяка негова постъпка е имала дълбок смисъл и е засягала живота на милиони същества.

цитирай
7. vmir - Крайно време е за сериозна всеобща ревизия на религиите.
09.10.2012 08:52
Ако Християнската църква пропусне да инициира световна кампания за отстраняване от религиозните текствое онези от тях, които целеполагат вяра в собственото господство над останалите, няма кой друг да го започне и да ограничи периодичните кланета.
цитирай
8. zarenkow - chudesatanakorana
09.10.2012 08:53
Що не коментираш казаното или го опровергай . То и снимките са красноречиви , толкова педофили на едно място и те за бог плачат .
цитирай
9. liliyanaandreeva - 7. vmir - Крайно време е за сериозна ...
09.10.2012 09:45
7. vmir - Крайно време е за сериозна всеобща ревизия на религиите.
08:52
Ако Християнската църква пропусне да инициира световна кампания за отстраняване от религиозните текствое онези от тях, които целеполагат вяра в собственото господство над останалите, няма кой друг да го започне и да ограничи периодичните кланета.

Браво на автора и браво на коментатор №7!

Аз искам да добавя, че няма религия, чиято книга е оригинал!!!...Те всички (дори и Библията, която е подхвърлена на евреите преди 3000години) са препис и превод! При преписването и превода са направени ИЗОПАЧЕНИ тълкувания на оригинала! Някои текстове са прескочени и няма връзка между отделните сюжети! Така всеки си е направил едно угодно четиво, което оправдава всякакви безчинства и извратеност! Получава се така щото земните ни богове са извратеняци, оправдаващи робство, насилие, терор, сегрегация, дискриминация, агресия, кражба, лъжа, клевета, педофилия, проституция и пр. нередни аморални деяния!

Трябва нова световна светска харта за едно морално, етично, хуманно битие и общество!

Предлагам Нова Конституция и битие в ЕКГ (еколигични календарни градове), което е скромно, семпло, усилно, усърдно, но морално, хуманно и алтруистично!Това е потвърждение на идеите на автора и коментатор №7! Господа, подкрепете ме! Моите календарни градове са спасение за нашите деца и души!
цитирай
10. demonwind - Знаеш ли защо мюсюлманите
09.10.2012 09:50
не ядат свинско? Ами защото може да са всякакви, ама не са канибали... Да ме прощават горките прасенца ;)))))

Поздрави!
цитирай
11. stix - "Трябва нова световна све...
09.10.2012 10:04
"Трябва нова световна светска харта за едно морално, етично, хуманно битие и общество!"
цитирай
12. liliyanaandreeva - 10. demonwind - Знаеш ли защо мюс...
09.10.2012 10:12
10. demonwind - Знаеш ли защо мюсюлманите
09:50
не ядат свинско? Ами защото може да са всякакви, ама не са канибали... Да ме прощават горките прасенца ;)))))

Поздрави!

Религиите забраняват да се яде това животно, което е тотем на племето! Например индийците забраняват да се колят крави и да се яде кравешко меко! По нашите краища(не навсякъде) хората отглеждаха биволи, но никой не ядеше биволско месо! Значи ислямът не яде свинско защото е от племената на свинксовете и прасетата.
цитирай
13. stix - Ако приемем, че БОГ Е ЕДИН, но в пр...
09.10.2012 10:41
Ако приемем, че БОГ Е ЕДИН, но в процеса на живот хората са изменяли неговите думи до неузнаваемост, то ТОЙ рано или късно ще дойде, за да ни припомни какви са били напътствията му, ще ни припомни как трябва да живеем и какви морални норми да спазваме...


цитирай
14. анонимен - 7. vmir
09.10.2012 10:56
наивно е да се очаква ревизия на религиозни текстове от религиозните. Рестрикция върху нехуманни религиозни текстове може да стане само под идеята за правата на човека и учения , които допускат такива текстове просто да бъдат извън закона. Не може да се толерира религиозен текст да противоречи на хуманни демоктатични идеи върху , които е изградена съвременната цивилизация.
цитирай
15. watchtowerman - Не подлежи на съмнение, че преди две хиляди години на земята дойде Спасителят Месия
09.10.2012 11:30
stix написа:
Ако приемем, че БОГ Е ЕДИН, но в процеса на живот хората са изменяли неговите думи до неузнаваемост, то ТОЙ рано или късно ще дойде, за да ни припомни какви са били напътствията му, ще ни припомни как трябва да живеем и какви морални норми да спазваме...


Той препотвърди, че еврейските Писания на Божият Заовет са ИСТИННИ. Но ДАДЕ и ЯСЕН ЗНАК, загдето Този Завет се тълкува от някои превратно. Затова Христос ДАДЕ Нов Завет, чрез Който препотвърди Стария. Този Нов Завет имаше и за цел да предпази човеците от неправилното тълкувание на Стария, но не и да го омаловажи или опровергае.
цитирай
16. watchtowerman - Много са примерите, които доказват, че онези що не ядат свинско, вършат по-ужасни свинщини от ядящите.
09.10.2012 11:36
demonwind написа:
не ядат свинско? Ами защото може да са всякакви, ама не са канибали... Да ме прощават горките прасенца ;)))))

Поздрави!

Пък дори и при вегетарианците примерите са още по-страшни...
Както е казал Христос: не онова, което влиза през устата осквернява човеците, но онова, което излиза през устата - думи на клевети, предателства, злословия, крамоли...
цитирай
17. watchtowerman - liliyanaandreeva, юрисдикцията и моралните принципи на съвременната цивилизация са
09.10.2012 12:49
преди всичко следствие и плод на Християнската цивилизация, която е основопожена върху Божието Слово - Библията. Понятията за Добро и Зло, Правда и Не-правда, Истина и Лъжа, Справедливост, Достойнство, и прочие принципи на морала, са фундамента, върху който са изградени Принципите в Хартата за Правата на човека. Принципите на хуманизма са следствие на Християството. Трагедията на съвременната цивилизация се крие в извращаването на Принципите на Хуманизма, когато е бил обоснован. Затова, ако хората искат да направят света по-добро място за съществувание, то не е нужно да се създават нови учения, а просто да се завърнем към СПАЗВАНЕТО на Нормативите било на Хуманизма, а още по- истинно ще е - към основите на Християнския Морал. Защото провалът на Хуманизма е един предизвестен Провал, понеже Хуманизмът формулира Не-правилно фундамента - постави като основна ценност човека и неговите права на съществувание, като изпусна изпредвид, че човекът е подвластен на едни или други щения, които в даден момент той счита да са негово насъщно "право" на съществувание. В продължение на векове, Хуманизмът счита "педерастията" за заболяване, но днес е под благословията на световната юсидикция като "право". Отвратителното е, че в същото време, световната юрисдикция, НЕХАЕ, че драстично се нарушават праата на милиони хора, които умират, гладуват, защото дори и да работят, трудът им не се заплаща по начин, който да осигури дори биологичното му съществувание. Въпреки формулираните Права на Човека, съдържащи се в Харта на ООН или Европейския съюз. Основата на човешкото Законодателство трябва да бъде Божия Закон, изведен от Божието Слово - Библията, защото ще бъде не само Не-променим, но и най-близко до същността на човека - хардуер и софтуер Творение на СЪЗДАТЕЛЯ. Другото са хакери и вируси...
цитирай
18. анонимен - watchtowerman
09.10.2012 13:19
Не мусюлманство , а християнство. От трън та на глог. Религията е за хора , които не могат да намерят в себе си сили да са човеци , а имат нуждата от татко , който да ги насочва. Е не всички са така , има и достатъчно грамотни хора и достатъчно човеколюбиви за да нямат потребността от библейски канони. Всеки намира това , което му липсва , важното е да не си пречат и натрапват един на друг .
цитирай
19. анонимен - 18. анонимен - watchtowerman
09.10.2012 14:39
анонимен написа:
Не мусюлманство , а християнство. От трън та на глог. Религията е за хора , които не могат да намерят в себе си сили да са човеци , а имат нуждата от татко , който да ги насочва. Е не всички са така , има и достатъчно грамотни хора и достатъчно човеколюбиви за да нямат потребността от библейски канони. Всеки намира това , което му липсва , важното е да не си пречат и натрапват един на друг .


Атеистичната самодостатъчност е най-силното доказателство за силно стесняване на представите за грамотност и човеколюбие, както и за движение по пътя на деградацията. Колкото по-убеден е някой, че е достатъчно силен да спре когато си поиска и който си иска от пороците си, толкова по-зависим става от пороците си. Когото разберат колко е измамна тази илюзия, вече е твърде късно.
цитирай
20. анонимен - Религиознатаа самодостатъчност е ...
09.10.2012 15:24
Религиознатаа самодостатъчност е най-силното доказателство за силно стесняване на представите за грамотност и човеколюбие, както и за движение по пътя на деградацията. Колкото по-убеден е някой, че е достатъчно силен да спре когато си поиска и който си иска от пороците си, толкова по-зависим става от пороците си. Когото разберат колко е измамна тази илюзия, вече е твърде късно.
цитирай
21. watchtowerman - Атеизмът е не повече от една верска концепция.
09.10.2012 18:37
анонимен написа:
анонимен написа:
Не мусюлманство , а християнство. От трън та на глог. Религията е за хора , които не могат да намерят в себе си сили да са човеци , а имат нуждата от татко , който да ги насочва. Е не всички са така , има и достатъчно грамотни хора и достатъчно човеколюбиви за да нямат потребността от библейски канони. Всеки намира това , което му липсва , важното е да не си пречат и натрапват един на друг .


Атеистичната самодостатъчност е най-силното доказателство за силно стесняване на представите за грамотност и човеколюбие, както и за движение по пътя на деградацията. Колкото по-убеден е някой, че е достатъчно силен да спре когато си поиска и който си иска от пороците си, толкова по-зависим става от пороците си. Когото разберат колко е измамна тази илюзия, вече е твърде късно.


Поради това не е нещо по-различно от религиозна доктрина. Парадоксално е, че Атеизмът - през всичките години на комунистическо управление, употреби всички средства на държавата и държавния апарат за да унищожи ОНОВА, Което отрича, че съществува, е показателен факт, че ОНОВА, Което Атеизмът отрича, не само съществува, ами и НЕ може да бъде премахнато или унищожено, което говори за Сила и Власт, надвишаващи силата и властта на държавата и държавния апарат. През 20 век Атеизмът имаше възможността да се докаже като възможна коцепция и се провали при сблъсъка си с Християнството, да си спомним телевизионните кадри, показващи красноречивата картинка на Рождество през 1989г, когато в храма Александър Невски цялият атеистично-комунистическо-партиен елит падна на колене пред Могъществото на Бога. Доказателство, че Атеизмът се провали, което означава, че той трябва да се отстрани от по-нататъшно присъствие сред обществото, най-малкото като негодна за обществено употребление концепция.
цитирай
22. chudesatanakorana - Гьоте е бил ислямист
09.10.2012 21:52
http://chudesatanakorana.blog.bg/tq-i-toi/2012/10/09/.1007878
цитирай
23. анонимен - chudesatanakorana
09.10.2012 22:25
"Гьоте е бил ислямист " това не е достатъчна причина да станем педофили , концентрирай се върху снимките по горе и ако още ги приемаш за нормално се скрий някъде.
цитирай
24. zarenkow - watchtowerman - Атеизмът е не повече от една верска концепция.
09.10.2012 22:34
Няма как да разбираш атеизма , ако си вярващ , а обратното е възможно. Да бъркаш религията с идеята за създател са коренно различни неща. Религията има конкретни послания , другото не. Далече съм от мисълта да разубеждавам вярващ , а когато имаш желание и възможност съм споделил своите идеи .
цитирай
25. liliyanaandreeva - Да се отъждествява хуманизма с х...
09.10.2012 23:03
Да се отъждествява хуманизма с хомосексуализма е много цинично и престъпно! Това е като да сбъркаш манатарката с мухоморка! Опасно е!

Моята версия за хуманизъм е в календарните градове и те са друго тълкувание на Библията:


ХУМАНОСЪ

ХУМАНОСЪ = ХУ . Ма . НО + С . Ъ = 11 кв.км . 12 . 10 квадрата + 4 . 7 кв.км = 1 320 кв.км + 28 кв.км = 1 348 кв.км – това е архитектурен план на екологичен град с календарен кадастър – виж чертежа.

Х = Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1
У = 1 = Уно – на италиански език
Ма = 12 = Магнезий – хим.ел. №12
Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1
О = нула
С = 4 = Куатро – на италиански език
Ъ = А = 7 = Азот – хим.ел. №7

Инж. Лиляна Благоева Андреева
цитирай
26. watchtowerman - Сега разбирам каква мъка ходи по света. Още от времето на Гьоте. Че къде ли е ходил чиляка Гьте за да се моли?
09.10.2012 23:05
chudesatanakorana написа:
http://chudesatanakorana.blog.bg/tq-i-toi/2012/10/09/.1007878

Щото най-близката джамия по негово време е била в Цариграда. Сигурно е летял с летящото килимче на Аладин. Или пък е ползвал услугите на джина? Ползването услугите на джина ми изглежда по-вероятно, особено, ако е с тоник. Чини ми се дето тоя, що е написал " Гьоте-ислямист" да е ползвал джина без тоник, напоркал се на плажа нудист, сънуващ се като джихадист.
цитирай
27. zarenkow - liliyanaandreeva
09.10.2012 23:09
Става дума за педофилия , втората снимка по горе загатва и за хомосексуализъм , а първата снимка е заснела лицата на тези, които бъркат хуманизма с педофилията. Много стоят в сянка но са приобщени към педофилията чрез образците за поведение на , които се кланят. Нумерологията и алхимията се друга лудост.
цитирай
28. liliyanaandreeva - 14. анонимен - 7. vmir 10:56 ...
09.10.2012 23:10
14. анонимен - 7. vmir
10:56
наивно е да се очаква ревизия на религиозни текстове от религиозните. Рестрикция върху нехуманни религиозни текстове може да стане само под идеята за правата на човека и учения , които допускат такива текстове просто да бъдат извън закона. Не може да се толерира религиозен текст да противоречи на хуманни демоктатични идеи върху , които е изградена съвременната цивилизация.

Чудесно казано и съжалявам, че е анонимно!

Вече две години публикувам ревизираното тълкуване на религиозни текстове, митове и скрижали, на които до сега сляпо вярвахме. Ето един пример за притчата за две риби и пет хляба, с които Христос изхранил 5000души, че и хартисали:


ДВЕ РИБИ И ПЕТ ХЛЯБА ЗА 5 000 ДУШИ

Това е възможно ако притчата за Исус Христос се разтълкува по друг начин.
Ако се разглежда този текст като план на град за 5 000 жители, то неговата площ по квадратурата на кръга е 50 кв.км. Тази цифра се получава ако се приеме,че радиусът на първия пръстен е Р = 1.

Първи пръстен (ХЛЯБ) : Площ = п . Р . Р = 3, 1416 . 1 . 1 = 3, 1416 кв.км
Втори пръстен (ХЛЯБ) : Площ = п . 1,41 . 1,41 = 6,28 кв.км
Трети пръстен (ХЛЯБ) : Площ = п . 2 . 2 = 12,57 кв.км
Четвърти пръстен (ХЛЯБ) : Площ = п . 2,82 . 2,82 = 25,13 кв.км
Пети пръстен (ХЛЯБ) : Площ = п . 4 . 4 = 50,266 кв.км

50,266 кв.км = 50 266 декара

50 266 декара : 5 000 жители = 10 декара на човек

По христово време един човек е можел да се изхранва от ниви и ливади с площ от 10 декара с животинска тяга.

Двете “риби” се получават в ъглите между квадратите и окръжностите по чертежа за квадратурата на кръга!

В съвременното поливно земеделие,което се обработва машинно са достатъчни 6 декара ниви и ливади.
И така: две риби и пет хляба е площ на град, който има достатъчно ниви и ливади за да изхрани 5 000 души – виж чертежа.

Инж. Лиляна Благоева Андреева
цитирай
29. neznayko - Еххх
10.10.2012 02:23
liliyanaandreeva, относно първия ти коментар (не искам да цитирам) - едно от най-смислените неща на религиозна основа, които съм чел. Но наистина ли си вярваш, че някой ще обърне внимание на това? Честно кажи.
цитирай
30. staler - библията, корана, талмуда. . . . . . ...
10.10.2012 07:33
библията,корана,талмуда......са писани от хора,повярвали си,че разбират какво ни говори създателя.религиозните институции пък,боже опази...и все пак автора е прав--някои религии като исляма и юдеизма са човеконенавистни и в известен смисъл престъпни.
цитирай
31. liliyanaandreeva - 30. staler - библията, корана, т...
10.10.2012 13:29
30. staler - библията, корана, талмуда. . . . . . ...
07:33
библията,корана,талмуда......са писани от хора,повярвали си,че разбират какво ни говори създателя.религиозните институции пък,боже опази...и все пак автора е прав--някои религии като исляма и юдеизма са човеконенавистни и в известен смисъл престъпни.

ЧУДЕСНО КАЗАНО! Искам само да добавя, че религии, учения, идеологии, доктрини, оправдаващи малтретирането, терора, убийствата, жертвоприношенията, сегрегацията, дискриминацията и пороците, са фашистки човеконенавистни и геноцидни! А такива са ВСИЧКИ азиатски доктрини (светски, религиозни, митологии и т.н.)!
цитирай
32. liliyanaandreeva - 27. zarenkow - liliyanaandreev...
10.10.2012 13:37
27. zarenkow - liliyanaandreeva
09.10 23:09
Става дума за педофилия , втората снимка по горе загатва и за хомосексуализъм , а първата снимка е заснела лицата на тези, които бъркат хуманизма с педофилията. Много стоят в сянка но са приобщени към педофилията чрез образците за поведение на , които се кланят. Нумерологията и алхимията се друга лудост.

Напоследък ни пробутват "леки форми" на азиатщина (насилие, пороци, извратеност) :
- леки наркотици
- леки жени - проституция
- леки мъже - хомосексуализъм
- лекарства - с тонове за щяло и нещяло
- леки бомби (с обеднен улран)
- леки разсъдъци- толерантност към тежки геноцидни престъпления и учения
- леки храни - ГМО
цитирай
33. liliyanaandreeva - 29. neznayko - Еххх 02:23 l...
10.10.2012 13:39
29. neznayko - Еххх
02:23
liliyanaandreeva, относно първия ти коментар (не искам да цитирам) - едно от най-смислените неща на религиозна основа, които съм чел. Но наистина ли си вярваш, че някой ще обърне внимание на това? Честно кажи.

Почтените хора обръщат внимание, но от тях нищо не зависи! А извратеняците, които ни въртят на шиш са като умираща змия - хапят и съскат!
цитирай
34. lightsaber123 - Eто и малко извадки от старият завет
12.10.2012 18:01
"А колкото за робите и робините, които ще имаш, - от народите, които са около вас, от тях да купуваш роби и робини.
25:45 Още и от чадата на чужденците, които са пришелци между вас, от тях да купувате, и от техните семейства, които са между вас, които те са родили в земята ви; те да ви бъдат притежание.
25:46 И да ги оставяте в наследство на чадата си; те да ги наследват подир вас, като притежание; винаги от тях да бъдат вашите роби"

"И ще докарам на вас нож, който ще извърши отмъщение за завета; и когато се съберете в градовете си, ще изпратя между вас мор; и ще бъдете предадени в ръката на неприятеля.
26:26 И когато ви строша подпорката от хляба, десет жени ще пекат хляба ви в една пещ и ще ви върнат хляба с теглилка; и ще ядете, но няма да се насищате.
и Аз ще ходя противно на вас с ярост и ще ви накажа, да! Аз, седмократно за греховете ви.
26:29 Ще ядете месата на синовете си и месата на дъщерите си ще ядете.
26:30 И ще разоря оброчищата ви, ще съборя кумирите ви, и труповете ви ще хвърля върху труповете на презрителните {Еврейски: къща за търкаляне.} ви идоли; и душата Ми ще се погнуси от вас.
26:31 Ще обърна градовете ви на пустиня, и ще запустя светилищата ви, и не ще да помириша дъха на благоуханните ви приноси.
26:32 Ще запустя и земята ви, тъй щото ще се смаят за това неприятелите ви, които живеят в нея.
26:33 А вас ще разпръсна между народите и ще изтръгна нож след вас; и земята ви ще бъде пуста и градовете ви пустиня."

"15:7 С превъзходното Си величие изтребил си противниците Си; Пратил си гнева Си, и пояде ги като слама."

"7:12 По тая причина израилтяните не могат да устоят пред неприятелите си, но обръщат гръб пред неприятелите си, защото станаха проклети; и Аз не ще бъда вече с вас, ако не изтребите проклетия човек изсред вас."

Всичко това го има във библията ви. Аз съм атеист - изобщо не съм вярващ, но струва ми се, че както вие, така и аз подбрахме тези цитати не съвсем случайно :)
цитирай
35. watchtowerman - lightsaber123, не спазваш етиката на спора.
13.10.2012 09:08
Обсъжда се Исляма, а не Библията. По същата логика е да се цитира Хипократовата клетва, при положение, че докторите станаха "еднолични търговци". Или даречем Закона На Топлофикация...
Но явно си поставяш въпроси, за които още нямаш отговор. Та в тази насока ще дам и аз една извадка, пък ти разсъждавай за посланието й - правилно или неправилно е то, верно или неверно...
"12 Исус влезе в храма и изгони всички, които купуваха и продаваха там. Той преобърна масите на онези, които обменяха пари, и скамейките на продавачите на гълъби 13 и им каза: „Писано е: «Моят дом ще бъде наречен дом на молитва» , а вие го превръщате в «свърталище на разбойници». " Евангелие от Матей 21:12-13.
И когато даваш извадки от нещо, дай справка откъде точно цитираш.
цитирай
36. lightsaber123 - Вече дадох
13.10.2012 13:06
от стария завет на вашата библия. Исках да покажа, че всеки може да си извади някакви цитати от която и да е книга и да спекулира с тях. И християнството и исляма са войнстващи религии - това е всичко, което исках да покажа. Всички са ми еднакви. Няма почти никаква разлика между ислямисти и християни - всички използват езика на лицемерието, насилието и манипулацията.
цитирай
37. watchtowerman - lightsaber123, спекулираш и манипулираш.
13.10.2012 14:56
Атеизмът също е войнстваща религия. Ползваща "лицемерието, насилието и манипулацията".
Аз поне съм твърдо убеден, че Християнството и християните са принудително въвлечени в това състояние на Война. Да припомня, че в продължение на триста години след Христа, християните са били жертва на погубители. И когато се организират в общество чрез държавата, тогава започват и да се организират и за защита, което означава, че няма как и да не воюват за правото си на съществувание. Тази Битка срещу Християнството и християните продължава и до днес. И тази Битка на отпор и съпротива срещу губителите на Християнството и християните също продължава. И е въпрос на личен избор на всеки човек да се определи в коя от двете воюващи страни да се включи. А когато си от едната страна в тази Война, естествено е да отхвърляш мотивите за съпротива(воюване) на ответната. А Истината за Смисъла на Битето на Човека е една. И когато проумееш тази Истина ще ти стане ясно и за съществуванието на Войната, и за воюващите по-между си противници, а и защо си се включил в една от страните, воюващи в тази Война. Откриването на тази Истина обаче, няма как да Я откриеш чрез доводите на Атеизма. Парадоксът е, че Атеизмът отрича Бога, а в същото време води грандиозна война с Него. Цялата държавна машина на атеистичната комунистическа Власт, в продължение на десетилетия, водеше Война срещу този НЕСЪЩЕСТВУВАЩ Бог. Десетки хиляди свещеници и обикновени християни бяха убити само заради това, че служат на Бога. Броят на въдворените в концлагери - още по-голям. И след като физическото унищожение на Християнството не даде нужния резултат инфилтрира комунистически кадри в Църквата. И тази църква стана образ и подобие на комунистическата-атеистична Власт. Така, Истинската Църква остана извън комунистическата църква. Истинската Църква е сред милионите мирияни, които продължават да вярват в Христа.
цитирай
38. lightsaber123 - "Горките християни"
13.10.2012 15:21
Направо да ви ожали човек. Ами този изрод цар Борис, дето изклал един куп народ, за да вкара насилствено християнството у нас, за да спечели политически изгоди - има и много други примери. Гоненията ви срещу богомилството и всичко де що е различно от вас. Уж се защитавате - "горките вие", обаче, когато можете да настъпите не се свените пред нищо. Определено се включвам срещу вас. Все някой трябва и да ви се опълчи - поне от време на време. Домогвате се до умовете на децата, като хиени около плячка. Мрак, мрак и пак мрак - това сте вие. Опитвате се и да влезете в къщите на хората - да ги учите как да живеят (позицията ви около създаването на семейство). Аз един текст не съм открил във вашата библия, дето казва, че двама човека, които се обичат трябва да се оженят и то църковно, преди да заживеят заедно. Ако има такъв текст - моля посочете ми го.
цитирай
39. lightsaber123 - Атеизмът не е религия, а отсъствието на такава
13.10.2012 15:25
В повечето случаи защитаваме свободата си да живеем, както желаем, а не някой да ни натрапва своя стил на живот. Не ме е страх от вас, от вашия бог, сатана, ангели, архангели - когато и да заповядат - винаги съм готов :) Нека излязат малко на светло, защото не ги виждам нещо :)

"Парадоксът е, че Атеизмът отрича Бога, а в същото време води грандиозна война с Него."

Не е битка с нещо измислено и несъществуващо, като вашия бог - а срещу вас.
цитирай
40. watchtowerman - lightsaber123, Борис е определил наказанието върху предалите го боили въз основа на тяхната вяра - Тангра.
13.10.2012 15:54
А то - наказанието, е смърт за предателство спрямо К,хана.
Гоненията върху богомилите е заради провежданата от тях ислямизация на българската територия - наречена павликянство, арианство, което не е нищо по-различно от мохамеданство. Не случайно, след падането на България под Турско робство богомилите приемат Исляма - така се появяват помаците. Богомилството е идеологическото оръжие на Исляма. Което продължава да е в сила и ползване и днес...
цитирай
41. lightsaber123 - Интересно колко щекотливи и наболели теми
13.10.2012 16:14
повдигнати от мен - ПРОПУСНА. Борис не е бил Хан, а Цар - съвсем различна титла. Ако е бил Хан - хората му биха били имали право да го заменят, ако не изпълнява повелите на бог Тангра. Какво предателство - Борис е предателят, а не хората му. Както и да е - факт е че православието влиза в България с много кръв, за да се задоволят определени политически резултати.
цитирай
42. zarenkow - за lightsaber123
13.10.2012 16:46
Не казвам , че не си прав но СПАМИШ. Темата е "Искам да обясня какво е Исляма на обикновените мюсюлмани" . Може би ще отвориш интересна тема по твой избор в блога си , освен това религиите по успешно можеш да ги отстрелваш поединично , защото ще имаш повече поддръжници. :-)))
цитирай
43. watchtowerman - lightsaber123, съвсем я оплеска...
13.10.2012 17:07
"Хан" е официалното име на владетеля до 864 г. , когато Княз Борис (известен също като" Цар Борис I "), приема източно православната вяра.

Боилите са е обрекли в служба на К,хана. Да му се противопоставят е равнозначно на преврат, бунт, предателство - неща, които се наказват най-сурово. "Православието влиза в България с много кръв" е манипулация, кръв се е проливала и преди Православието, нали? Нямаше да има "кръв", ако боилите бяха СПАЗИЛИ авторитета на К,хана.
Полемиката все повече се изражда в атеистична безсмисленост, на която не смятам да продължавам да съм й съучастник.
цитирай
44. lightsaber123 - Не ми трябват поддръжници
13.10.2012 17:10
И сам съм достатъчно силен :). Понеже всичко това е свързано с темата - няма как да спамя. Горе ти извади цитати от корана, аз пък извадих цитати от стария завет. И двамата го правим абсолютно целенасочено - ти за да всееш страх от ислямистите, аз да покажа, че и в библията (най-вече старият завет) изобилства от кръв и насилие. Нищо повече. И се разгорещих, понеже "Обсъжда се Исляма, а не Библията. " - видя ми се едностранчиво, тъй като и двете религии са твърде сходни. Ако не ти харесват коментарите ми - трий ги :)
цитирай
45. zarenkow - lightsaber123
13.10.2012 17:27
Никой не искам да плаша , в Корана достатъчно ги плашат почти във всяка сура. Опитвам се да ги накарам да забележат същността на поклонението си. Колкото до свързването със темата и спама все ще се намери връзка и между синджира на тоалетното казанче и религиозните окови , например . :-))) Връзки много , тема една.
цитирай
46. lightsaber123 - Както искаш
13.10.2012 17:35
Само още едно уточнение и спирам, защото дори и на мен ми омръзна.

Според старите български закони - ако Ханът по някаква причина не изпълнява повелите на Тангра - то боилите имат пълното право да го свалят от власт.

Това е от мен.
цитирай
47. aip55 - Ако приемем, че БОГ Е ЕДИН, но в пр...
19.11.2012 04:33
stix написа:
Ако приемем, че БОГ Е ЕДИН, но в процеса на живот хората са изменяли неговите думи до неузнаваемост, то ТОЙ рано или късно ще дойде, за да ни припомни какви са били напътствията му, ще ни припомни как трябва да живеем и какви морални норми да спазваме...
Когато цъфнат налъмите на Радой Ралин



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2280533
Постинги: 469
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол